Hoe het werkt

Maak een profiel & vind matches

Maak eerst hier een profiel aan. Vul je locatie in zodat je eenvoudig matches kan vinden in jouw omgeving.

Hulp nodig bij het aanmaken van een profiel? Lees hier onze tips!

Kies een lidmaatschap en bevestig je telefoonnummer

Nadat je een match hebt gevonden kan je kiezen voor een premium lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kan je onbeperkt berichten versturen en ontvangen. Ook vragen wij je om jouw telefoonnummer te bevestigen. Door deze verificatie weten wij dat je goed bereikbaar bent en draag je bij aan een vertrouwde gemeenschap.

Ontmoet elkaar!

Spreek met elkaar af om elkaar beter te leren kennen. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen zich goed en vertrouwd voelt bij elkaar! Lees hier onze tips om de eerste ontmoeting vlekkeloos te laten verlopen.


De Buurhondje roedel

Hondeneigenaren

Hondeneigenaren worden lid van Buurhondje omdat zij hun hondje nóg meer aandacht, liefde en beweging gunnen. Zij willen het plezier van een hond delen met hondenliefhebbers uit de buurt die zelf geen hond kunnen houden.

Onze hondeneigenaren bestaan uit families met jonge kinderen, drukbezette professionals en jonge stellen die graag een romantisch weekend weg willen. Zij waarderen de hulp van een hondenmaatje uit de buurt ontzettend!

Hondenmaatjes

De hondenmaatjes van onze roedel hebben allemaal één ding gemeen: zij houden onvoorwaardelijk van honden! Zij willen dolgraag eropuit met een hond en vinden het fijn als zij daarmee een buurtbewoner helpen. De meeste leden hebben vroeger een hond gehad maar kunnen door omstandigheden zelf geen hond houden. Onze hondenmaatjes bestaan uit actieve senioren, expats, studenten en families.

Honden

In onze roedel loopt vanalles rond! Groot, klein, actief en liever-lui-dan-moe; allemaal hebben ze hun eigen bijzondere persoonlijkheid. Onze Buurhondjes hebben echter één ding gemeen: ze willen allemaal extra knuffels en aandacht!