Over ons

Buurhondje

Buurhondje wil veranderen hoe men de verzorging van honden regelt. Wij bouwen aan een groeiende gemeenschap van hondenliefhebbers in heel Nederland. De Buurhondje roedel! Ons land telt ongeveer 1,5 miljoen honden die wij het liefst allemaal van extra aandacht, beweging en knuffels voorzien. Daarnaast denken wij dat de gemeenschappelijk liefde voor honden buurtbewoners nader tot elkaar kan brengen én ervoor kan zorgen dat men meer gaat bewegen.


Lyte – Founder

Buurhondje is in 2016 opgericht door Lyte; student en knuffelfanaat uit Amsterdam.

Helaas is het door haar onregelmatige leven niet mogelijk om zelf een hond te houden. Wel wandelt ze graag en vindt ze het gezellig om met een leuke viervoeter op pad te gaan. Zo is het idee van Buurhondje.nl geboren. Zij kan al haar knuffels geven aan een hond uit de buurt en helpt daarmee tegelijkertijd een buurtbewoner. Dat voelt goed!

Tjardo – Developer

Tjardo heeft de Buurhondje gemeenschap mogelijk gemaakt door het ontwikkelen van deze website. Daarnaast verzorgt hij het onderhoud van de website zodat onze Buurhondjes altijd online zijn. Suggesties? Tjardo hoort het graag! Check ook zijn website www.tjardo.com.


Contact

Vragen? Hulp nodig bij het aanmaken van een profiel? Heb je een suggestie? Bel of Whatsapp ons! Wij zijn bereikbaar via hallo@buurhondje.nl.

Join us

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Zou jij ons willen helpen om honden in heel Nederland van extra aandacht en knuffels te voorzien? Je hulp is méér dan welkom! Buurhondje is altijd op zoek naar vrijwilligers die met ons mee willen denken over het concept en samen met ons Buurhondje onder de aandacht willen brengen.